Blog

Rekreační domek na řeckém ostrově Patmos / ARCHILAB Studio

Uživatelé ARCHLine.XP Lafka Nikoletta a Antonis Kiritsis hovoří o svém nejnovějším projektu a o tom, proč si pro svou projekční praxi zvolili ARCHLine.XP. Přečtěte si celý rozhovor.

CELÝ ČLÁNEK >>

Proč jsem přešel ze SketchUp na ARCHLine.XP

Přečtěte si článek od architektonického konzultanta Claytona Taylora a zjistěte, proč přešel na ARCHLine.XP.

CELÝ ČLÁNEK >>

Proč jsem přešel z aplikace Revit a ArchiCAD na ARCHLine.XP

Rozhovor s architektem Jakobem Judisem Sellesbakkem z Norska. Zjistěte, proč se rozhodl opustit své známé BIM nástroje a hledal něco, co by lépe vyhovovalo jeho účelům.

CELÝ ČLÁNEK >>

Moderní rodinný dům vhodný pro děti – návrhářka paní Betty Doka

Paní Betty Doka používala na začátku své kariéry ruční kresby, poté se setkala s ARCHLine.XP a od té doby se věnovala počítačovému designu. Na tomto blogu popisuje jednoduché a jasné vnitřní prostory rodinného domu, o kterém snil pár se třemi dětmi.

CELÝ ČLÁNEK >>

Když designéři navrhují svůj vlastní domov II.

Úkolem letošní soutěže interiérového designu Style & Draw bylo, aby designéři navrhli své vlastní domovy. Monika Bona v týmu se svým manželem Gergő Baranyim, soutěžila s návrhem vytvořeným v ARCHLine.XP a zajistila si 1. místo. Podívejte se na její vítězný příspěvek.

CELÝ ČLÁNEK >>

Když designéři navrhují svůj vlastní domov I.

Úkolem letošní soutěže interiérového designu Style & Draw bylo, aby designéři navrhli své vlastní domovy. Krisztina Szilagyine tuto výzvu přijala návrhem vytvořeným v ARCHLine.XP, který vyústil v získání druhého místa a dalším zvláštním oceněním od společnosti CADLine. Podívejme se jak celý proces probíhal.

CELÝ ČLÁNEK >>

Tým roku

Interiérové designérky Éva Ferenci a Zsuzsa Istók se staly vítězným týmem v soutěži LOSZ Interior Designer 2018. Své oceněné návrhy vytvořily programem ARCHLine.XP. Předmětné návrhy představují na blogu.

CELÝ ČLÁNEK >>